Shopier Başvuru Nasıl Yapılır, Komisyon Oranları Nedir? 2022

Shopier Başvuru Nasıl Yapılır, Komisyon Oranları Nedir?

E-Ticaret sitesi kuran, bu site üzerinden ürün satışı yaparak gelir elde eden kişilerin özellikle araştırdıkları konu shopier başvuru nasıl yapılır, komisyon oranları nedir gibi konulardır. Bu alanda tecrübesiz olan kişiler e-ticaret sitesi üzerinden yapacakları ürün satışlarını bu sistemle daha kolay hale getirebiliyor. Kişi bu sistemle dilediği alışveriş platformunda satış yapabiliyor. Ayrıca günümüzün sevilen sosyal medya platformu olan İnstagram’la ve daha birçok platformla entegre edilebiliyor.
Shopier sistemini kullanabilmek için kişinin birtakım teknik bilgileri öğrenmesine gerek yoktur.

Tüm kullanıcılar bu sistemi kolaylıkla kullanabiliyor. Shopier yazılımı online üzerinden satış yapmak isteyen işletmelerin tercih ettiği bir yazılımdır. Sistem tamamen yerli bir yazılım olmakla beraber kullanımı ve açılması oldukça kolaydır.

Shopier Başvuru Nasıl Yapılır?
Shopier Başvuru Nasıl Yapılır?

Shopier Başvurusu Nasıl Yapılır?

Shopier sistemi ile e-ticaret yoluyla ürün satışı yapmak isteyen işletmeler veya kişiler bu sistem üzerinden satış yapmak istedikleri ürünleri listeleyerek sipariş oluşturma, yönetim, online ödeme sistemi, iade süreci gibi işlemleri tek sayfada bulabiliyor. Bu sistemde dileyen her kullanıcı hesap oluşturabiliyor.
Shopier başvuru nasıl yapılır gibi sorular karşısında rahatlıkla bunun için yapılması gereken tek şey sistem üzerinden hesap oluşturmaktır denilebilir. Ayrıca başvuru sırasında aylık ücret talep edilmemektedir. Kişiler ücretsiz olarak sanal mağazalarını oluşturabilirler. Sistemde hesap açarken sizden kuracağınız mağazanızın ismi, telefon numaranız ve varsa e-mail adresiniz istenir. Tüm bu adımlar eksiksiz olarak uygulandığında kolaylıkla shopier sisteminde hesabınız oluşturulacaktır.

Shopier Sistemi Nasıl Kullanılır?

Bu sistem daha çok E-ticaret aracılığıyla satış yapmayı uygun ve kolay hale getirebilmek için oluşturulmuş bir yazılımdır. Dolayısıyla E-ticaret ile ürün satışı yapmak isteyen kişiler shopier sistemi nasıl kullanılır konusunda kaygı duyabiliyor. Fakat bu sistemin kullanımı oldukça kolay olup, bu anlamda tecrübesiz olan kişilerin endişe duyması gereken uygulama değildir.
Siz oluşturmak istediğiniz mağazanızı kurduktan sonra bu mağazaya dilediğiniz ürünleri ekleyip yükledikten sonra tarafınıza bağlantı kurulacak adres verilecektir. Siz bu bağlantı adresleri yoluyla satışınızı yapabilirsiniz. Mağazanızda yer alan ürünlerin satışını yaparken size verilen bağlantı adreslerini dilerseniz sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Böylelikle mağazanız daha çok tanınabilir, ürün satışlarınız artabilir.

Shopier Komisyon Oranları

Shopier E-ticaret platformu online olarak ürün satışı yapılmasını kolaylaştıran bir uygulamadır. Uygulama tamamen ücretsiz kullanılmaktadır. Lakin aylık ücret olmaksızın kullanılan uygulamada sadece satış yaptığınız ürünler için bir komisyon oranı ödemeniz gerekir. Fakat uygulamada hiçbir şekilde:

  • Ürün listelemesi yaptığınızda belli bir ücret ödemesi yapmanız gerekmiyor.
  • Üyeliğinizin devamı olması durumunda sizden bir ücret talep edilmemektedir.
  • Üyelik oluşturmada ücret talep edilmez.

Tüm bu Shopier işlemlerden ücret alınmamaktadır. Her ürün satışı yapıldığında Shopier komisyon oranları ise yurtçi satışlarda ortalama %3,49, yurtdışı satışlardaysa %4,5 oranlarında komisyon kesintisi yapılmaktadır.

Post a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir