Dolap Komisyon Oranları, Dolaptan Nasıl Satış Yapılır? 2022

Dolap Komisyon Oranları, Dolaptan Nasıl Satış Yapılır?

Dolap uygulaması günümüzde ikinci el ürün almak yada kullanmadıkları ürünlerin satışını yapmak isteyen kişilerin kullandıkları bir uygulamadır. Bu gibi uygulamalar son yıllarda ülkemizde de oldukça talep görmektedir. Kişiler bazen bir kıyafeti yada ayakkabıyı aldıktan sonra hiç kullanmayabiliyor bir şekilde üründen vazgeçebiliyor. Böyle durumlarda bu kişilerin yardımına dolap uygulaması yetişerek kısa zamanda ürünün satışının gerçekleşmesini sağlıyor. Elbette bu uygulamanın da kişiden kesmiş olduğu bir komisyon miktarı bulunur.

Dolap uygulamasının komisyon oranları günümüzün hayat koşulları gereğince sürekli olarak güncellenebiliyor. Bu sene içinde de dolap komisyon oranlarında belirli tutarlarda değişiklik görülmektedir. Dolap komisyon oranları şu şekildedir.

  • 0 ile 50 TL arasında oluşan satışlarda 6,5 TL
  • 50 ile 1000 TL arasındaki satışlarda ürün fiyatı üzerinden belirlenen %14 oranında komisyon alınır.
  • 1000 TL ve üzerindeki ürün satışlarından net olarak belirlenen tutar 130 TL dir.

Bu oranlar güncel oranlar olmak üzere piyasa koşullarında olabilen değişiklikler komisyon oranlarına yansıyabiliyor.

Dolaptan Nasıl Satış Yapılır?

Dolaptan nasıl satış yapılır, gibi sorular ilk defa bu platformu kullanmak isteyen kişilerin araştırdığı ve merak ettiği sorulardır. Dolap uygulaması ile kullanmadığınız etiketli ürünleri yada ikinci el ürünlerinizi kolaylıkla satabilirsiniz. Ayrıca bu uygulamayı günümüzde ünlü kişilerde kullanıyor. Dilerseniz ünlülerin dolap uygulamasında satışa çıkardığı ürünleri de inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Dolap
Dolap

Elbette bunun için yapmanız gereken şey uygulamaya kayıt olup hesabınızı oluşturmanızdır. Bu adım oldukça basit bir işlemlerden geçer. Akıllı telefonlarınızdan yada cihazlarınızdan uygulamaya giriş yapıp burada bulunan üye ol sekmesi kullanılarak kolaylıkla üye olabilirsiniz. Bu adımı tamamladıktan sonra ise platformun üst kısmında yer alan keşfet, bağış yap, bana özel sekmelerini görebilmeniz mümkündür.

Bu kısımda bağış yapmayı seçerseniz hasta çocuklara ve kolaylıkla bağış yapma şansına ulaşırsınız. Ayrıca bana özel kısmına geldiğinizde ürünlerinizi ekleyebilirsiniz. Ürünler uygulamada kategorilerine göre eklenmektedir. Bu detaylara dikkat ederek kolaylıkla ürünleriniz dolapta satışa sunabilirsiniz. Ayrıca dolap uygulamasının anlaşmalı olduğu kargo firması üzerinden ürünü müşterilerinize kolaylıkla ulaştırabilirsiniz.

Post a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir